Meteen naar de inhoud

Het is niet alleen de haartrend voor deze zomer, maar de curtain bangs zijn voor het najaar ook helemaal in. Met de curtain bangs kun je jouw coupe op van allerlei manieren stylen, en het geeft een erg leuke en speelse touch aan je look. Twijfel je toch nog om ook mee te doen aan de trend? Lees dan lekker verder en leer alles over de curtain bangs: wat ze zijn, hoe je ze stijlt, en de leukste kapsels met je pony!

Wat zijn curtain bangs?

Het kapsel is een pony die als een mooi lijstje om je gezicht valt. De pony is op veel manieren te stylen, en zal je een speelse look geven die erg leuk overkomt. Je kunt ze dan ook precies dragen  zoals jij het wilt. Je kunt zelf de lengte bepalen, wil je ze bijvoorbeeld nog wel vast in een staart kunnen doen? Dan kan dat zeker ook! Je kunt er ook voor kiezen om de pony iets meer uit het gezicht te dragen of juist wat extra volume te creëren, dit doe je door je curtain bangs met een föhnborstel te stylen. Daarnaast is de look voor elk gezicht en haarkleur geschikt.

Hoe stijl je het?

Je kunt je pony stylen precies zoals jij het wilt! Kies voor lekker luchtig op een heerlijke zomerse dag of lekker nonchalant op een drukke dag. Om een nonchalante look te creëren geef je jouw curtain bangs simpelweg meer volume door middel van een krultang of föhnborstel. Zo doe je dat:

De leukste looks met curtain bangs

Je kunt je pony op veel verschillende manieren laten zetten/stylen en ook past het met veel verschillende leuke kleurtjes in je haar. Wij hebben voor jou een aantal leuke coupes bij elkaar gezocht waar jij je inspiratie uit kunt opdoen: