Meteen naar de inhoud

De leukste herenkapsels

  • door

Nonchalant is in 2021 weer helemaal in. Niet alleen bij vrouwen maar ook bij mannen is het iets dat je veel ziet. Maar naast de trends die je tegenwoordig veel ziet, zijn er nog genoeg andere leuke herenkapsels te bedenken. Misschien zit je er wel aan te denken om je haar te laten groeien, of er een leuk kleurtje in te laten zetten. Wij hebben voor jou een aantal leuke herenkapsels op een rijtje gezet waar je wat inspiratie uit kunt opdoen. Wil jij dus nog graag een nieuwe look voor het najaar? Lees dan zeker verder!

Nonchalant

We noemden het al even, maar de nonchalante haarstijl is dit jaar helemaal in. Het hoeft niet allemaal zo perfect te zitten, juist de herenkapsels met veel volume zie je tegenwoordig veel. Ben jij nou niet gezegd met een volle bos haar? Dan kun je dat wel zo laten lijken door je haar bij ons in laagjes te laten knippen.

Maar hoe ga je nou voor die nonchalante look? Ten eerste wordt de föhn je nieuwe beste vriend. Spray een hittebeschermer in je haar en föhn het in model, ga erbij met je handen door je haar tot het naar wens zit. Je kunt je lokken naar achter stijlen voor wat extra volume, of draag je haar lekker nonchalant in je gezicht. De scheiding kun je losjes opzij dragen, om de nonchalante look helemaal compleet te maken.

Lang haar

De lange haren bij de mannen beginnen een beetje terug te komen. Zorg er natuurlijk wel voor dat het gezond lang haar is, dus sla je kappersbezoek niet over! Het is namelijk belangrijk om de puntjes regelmatig even bij te knippen.

Man bun

Bij het lange haar hoort natuurlijk ook de man bun. Vaak zie je dit kapsel voorbij komen met een kort opgeschoren zijkant wat ervoor zorgt dat het er fris uitziet

Fade out

Ook dit kapsel zie je vaak voorbij komen. Bij dit kapsel is het haar gedeeltelijk opgeschoren en loopt het over in langer en voller haar. Het wordt zo geknipt dat het vaak uit zichzelf al mooi in model zit. Een geschoren scheiding of niet is echt een persoonlijke smaak. Sommige mannen vinden het makkelijk met stylen wanneer er een geschoren scheiding is.

Undercut

In tegenstelling tot de fade out is het bij dit kapsels juist niet de bedoeling dat je haar bovenop aansluit op de zij- en achterkant. Je kunt een undercut in verschillende variaties toepassen en het is dan ook in verschillende haarlengtes te stylen.

Klassiek kort

Een simpele haarstijl die je bij jong en oud altijd zult blijven zien is het korte kapsel. Je houd je achterhoofd en zijkanten kort, maar niet gemillimeterd. Bovenaan blijft je haar lang en dik. Op deze manier kun je het zelf op van allerlei verschillende manieren stijlen.

French crop

Bij dit haarstijl hou je de randjes strak en kort om extra volume te creëren aan het stijle haar bovenop. Het is een kapsel dat al jaren voorkomt en je een moderne en stoere look geeft doordat het haar strak naar achter is gekamd.

Op zoek naar éen van deze herenkapsels? Laat hier onze experts jouw kapsel bijnknippen voor een frisse look!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.