Meteen naar de inhoud

De leukste nageltrends van de zomer 2021

  • door

Het fijne aan de warme dagen is niet alleen dat we onze zomer outfits kunnen showen, maar ook dat we onze gloednieuwe manicure kunnen laten zien.  Misschien kun je zelfs nog wel je outfit en nagels laten matchen! In de vrolijke seizoenen kunnen we dan ook weer genieten van de nieuwste nageltrends. En ook dit jaar kunnen we dus weer volop experimenteren met verschillende patronen voor op onze nagels. Zo zijn verschillende trends weer helemaal ‘in’ deze zomer. Denk hierbij aan fluwelen en abstracte nagelkunst, maar ook neutrale nagels zijn enorm populair. Kortom: genoeg trends om ons op de verheugen en deze zomer mee door te komen. Wij willen ze in ieder geval allemaal wel uitproberen! We hebben voor jou de leukste nageltrends van deze zomer verzameld en ze op een rijtje gezet, zo heb je nooit te weinig inspiratie.

white and black bottles on brown wooden shelf

Golvende abstracte nagels

Dit seizoen zijn de felle kleuren erg populair en je ziet deze dan ook verschijnen op nagels in van allerlei verschillende vormen. Golvende abstracte nagels zie je bijvoorbeeld veel voorbij komen in de leukste kleurtjes. De gekste combinaties zijn allemaal mogelijk!

woman's nails with manicure

Smileys 

Van het mooie warme weer worden veel mensen wel vrolijk, dat is een feit. Hoe leuk is het dan ook om je nagels vol met smileys te lakken. Super kleurrijk kan dit zijn, en iedereen wordt er toch vrolijk van?

Verschillende ontwerpen

In totaal heb je tien nagels, dus waarom niet op elke nagel iets anders doen. Helemaal goed voor mensen die niet kunnen kiezen tussen alle leuke trends! Denk aan streepjes, puntjes, vormen, kleurtjes, je kan het zo gek niet bedenken. Maar niks is gek genoeg voor de leukste zomer nagels!

person wearing round black analog watch at 9:46

Minimalistische en abstracte lijnen

Iemand die van simpele nagels houdt heeft geluk, minimalistische nagels zijn deze zomer weer helemaal in. En om het wat leuker te maken zie je regelmatig dat het wordt afgemaakt met abstracte lijnen. Vaak in 2 verschillende kleuren. Zo blijft het simpel, maar toch met een leuk printje.

French nagels

De French manicure is dit jaar enorm populair, en wij klagen er niet om! Er zijn talloze verschillende manieren om de leukste frenchies te creëren. Je kunt het in verschillende kleuren doen, toch een beetje in een abstracte vorm of bijvoorbeeld met puntjes of lijntjes erdoor.

person with pink manicure on white textile

Unieke Frenchies

Zoals we al zeiden zijn de French nagels veel voorkomend deze zomer, maar wat je ook steeds vaker ziet zijn de varianten er van. Zo worden bijvoorbeeld bij enkele nagels de kleuren omgedraaid van de nagel en de boog zelf, wordt de boog een stuk dikker of langer gemaakt? Of is het geen boog maar heeft het een rechte lijn?

Neutrale nagels

Ondanks al het abstracte, felgekleurde, alle lijnen en de leuke printen zijn de gewone, neutrale nagels ook helemaal ‘in’ deze zomer. Dit is ook helemaal niet gek, en het wordt super gewaardeerd!

persons feet on white textile

Koeienprint nagels

Het ziet er niet alleen schattig en vrolijk uit, maar past ook nog een beetje bij het seizoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.