Amrani Totaal - Kapsalon & Beautysalon - Soest

Haarverzorging

Amrani Totaal - Kapsalon & Beautysalon - Soest

Haarverzorging

Vanaf €20

Het haar is het visitekaartje van uw gezicht. Het is daarom belangrijk dat uw haar goed verzorgd is. Amrani Totaal zorgt ervoor dat u weer stralend de deur uitloopt. Onze haarspecialisten kunnen van alles voor u betekenen. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in botox- en plex behandelingen. Wilt u even een moment voor jezelf? Laat uw haar verzorgen door Amrani Totaal en kies voor één van onze behandelingen die wij aanbieden.

Botox behandeling haar

Als u wilt genieten van super zacht haar kunt u kiezen voor een botox behandeling. Het haar wordt flink gevoed, met als voordeel dat u uw eigen haarstructuur kunt behouden. Daarnaast worden er geen stoffen gebruikt die chemisch zijn. Als u kiest voor een botox behandeling aan het haar zal het resultaat verbluffend zijn. Uw haar wordt zijdezacht en daarnaast ook nog eens vrij aan pluisjes. Het haar is makkelijker te stijlen waardoor u minder tijd kwijt bent aan uw uiterlijke verzorging. Zo houdt u meer tijd over voor andere dingen die u belangrijk vindt. Tot slot is een botox behandeling voor u haar ook gezond. Het zorgt ervoor dat het gevoed wordt maar ook haar dat beschadigd is, kan eenvoudiger herstellen.

Plex behandeling

Wanneer u last heeft van beschadigd haar kunt u gebruiken maken van onze plex behandeling. Het effect van deze behandeling is dat zwavelbruggen die gebroken zijn worden hersteld. Het is ook ideaal voor droog haar omdat het wordt gehydrateerd. De behandeling is geschikt voor vrijwel iedere haartype waarbij het volume een stuk minder is geworden. Met een plex behandeling heeft u snel perfect resultaat.

Prijslijst

Haarverzorging behandelingen

 • "Botox" your hair vanaf €100,00

  Haarverzorging 60 minuten

 • Anti-frizz effect €55,00

  Haarverzorging 60 minuten

 • S.O.S. Hair repair €50,00

  60 minuten

Haarverzorging behandelingen

 • Crémebehandeling vanaf €20,00

  60 minuten

 • Keratinebehandeling vanaf €150,00

  150 minuten

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat Contact