Amrani Totaal - Kapsalon & Beautysalon - Soest

Lichaamsbehandelingen

Amrani Totaal - Kapsalon & Beautysalon - Soest

Lichaamsbehandelingen

Vanaf €45

Lichaamspeeling

Tijdens deze lichaamspeeling verwijdert de schoonheidssalonprofessional de dode cellen van uw huid. Je kunt een gezonde huid krijgen door voldoende water te drinken en voldoende te slapen. Maar soms heeft je huid een andere behandeling nodig. De huid stimuleert en reinigt de doorbloeding van uw huid. Na deze behandeling ziet je huid er minder gerimpeld uit.

Wanneer is een peeling goed voor je?

Na de wintermaanden heeft je huid wellicht een oppepper nodig. Peelings kunnen helpen om onzuiverheden van uw huid te verwijderen, soms is een beetje exfoliatie alles wat de huid nodig heeft om haar gezonde en onberispelijke uiterlijk terug te krijgen.

Vaginale stoming

Vaginaal stomen, ook wel Yoni steam genoemd, is een kruidensauna die de baarmoeder en vagina behandelt. De hitte van de stoom opent de poriën waardoor de kruiden in de weefsels van de baarmoeder en baarmoederhals kunnen doordringen. Het wordt al vele jaren gebruikt, vooral in de oosterse cultuur. De laatste jaren is het echter populairder geworden in onze westerse cultuur.

Waarom vaginale stoming?

De Stoom die vrij komt van een vaginale stoming wordt gebruikt ter ondersteuning van vruchtbaarheid, cyclusproblemen zoals menstruatiepijn, vleesbomen, cysten, hormonale onbalans en bevordert genezing na bevalling, trauma en zelfs tijdens de menopauze.

Prijslijst

Lichaamsbehandelingen

  • V-steam €45,00

    45 minuten

  • Smooth peach €80,00

    60 minuten

Lichaamsbehandelingen

  • Vanicure €45,00

    45 minuten

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat Contact