Amrani Totaal - Kapsalon & Beautysalon - Soest

Massages

Amrani Totaal - Kapsalon & Beautysalon - Soest

Massages

Vanaf €25

Bent u op zoek naar een massage waarbij u heerlijk kunt ontspannen? Amrani Totaal biedt een groot aantal verschillende massages aan waar u uit kunt kiezen. Wij bieden massages aan voor ontspanning maar ook pijnbestrijding. U kunt onder andere kiezen uit een hotstone massage, ontspanningsmassage, bindweefselmassage, drukpunt massage en een manuele lymfedrainage.

Hotstone massage

Als u even helemaal tot rust wilt komen en alle stress wilt laten varen is een hotstone massage een uitstekende keus. Het voordeel van deze massage is dat het zowel de geest- als het lichaam kan kalmer kan laten worden.  Wij maken uiteraard gebruik van natuurlijke stenen waardoor er direct een verbetering zal optreden aan de bloedcirculatie. Dit combineren we met de meest verrukkelijke oliën.

Bindweefselmassage

Wanneer u kiest voor een bindweefselmassage zal de huid de kans krijgen om een betere conditie te krijgen. Tijdens het masseren zal de doorbloeding hoger worden en de huidstofwisseling wordt geactiveerd. Het is mogelijk om huid dat slap is geworden te versterken. Ook kan littekenweefsel worden losgemaakt. Onze specialisten bespreken graag met u welke voordelen het allemaal heeft.

Drukpuntmassage

De drukpuntmassage is afkomstig uit Azië. De aandacht wordt tijdens het masseren gericht op bepaalde drukpunten dat het lichaam heeft. Deze worden met behulp van de duimen en vingers gemasseerd waardoor blokkades kunnen worden opgeheven. Een drukpuntmassage is ook uitstekende behandeling voor wanneer u last heeft van klachten zoals moe zijn en pijn in het hoofd.

Prijslijst

Massage behandelingen

 • Hot stone massage €54,90

  45 minuten

 • Ontspanningsmassage €30,00

  30 minuten

 • Ontspanningsmassage €50,00

  60 minuten

 • Rug en nek massage €30,00

  30 minuten

Massage behandelingen

 • Drukpunt massage €60,00
 • Manuele lynfedrainage €60,00

  Deze behandeling komt vanuit een behandelplan. Dit gebeurt altijd in overleg met jou.

 • Bindweefsel massage €67,50
 • Oorkaars therapie €25,00
WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat Contact