Meteen naar de inhoud

Voordelen van waxen

  • door

Tegenwoordig heb je ongelofelijk veel manier om te ontharen. Denk bijvoorbeeld aan scheren, waxen, maar ook het weglaseren van haren. Als het om waxen gaat kun je dit zelf doen, maar je kunt het zeker ook laten doen, dat is misschien ook wel de beste optie. Door het te laten doen door iemand weet je zeker dat het goed gaat. Je zorgt ervoor dat je geen verkeerde plekken met de wax bedekt, en ook dat je geen plekken mist. Bij ons in de salon kun je terecht voor iedere waxbehandeling.  Van gezicht tot lichaam, maar ook voor de bekende Brazilian wax. Wij zorgen ervoor dat je je zo goed mogelijk op je gemakt voelt bij onze specialisten. We doen ons best om zo veel mogelijk pijn te verminderen. Op onze website kun je de tarieven vinden van het waxen.

Maar niet iedereen is zo’n voorstander van het ontharen op deze manier. Dit komt voornamelijk door de pijn die er mogelijk bij kan komen kijken. Daarom reden hebben wij voor jou een lijstje samengesteld met de voordelen van het waxen, zodat jij je een stuk minder zorgen hoeft te maken!

Voordelen van waxen

Irritaties van de huid zijn verleden tijd

Sommigen mensen hebben na het scheren erg veel last van verschillende irritaties. Daarbij kan je denken aan rode bultjes of ingegroeide haren. Waxen is een goede oplossing om deze irritaties te voorkomen. Doordat de haartjes bij het waxen op een professionele wijze uit de huid worden getrokken, wordt de huid zo weinig mogelijk belast.

Gladdere huid

Met waxen zorg je niet alleen voor een gladdere huid dan bijvoorbeeld na het scheren. Ook zorgt het ervoor dat je dit resultaat langer behoud. Bij het scheren worden de haren alleen afgesneden. Daardoor kan je vaak na één of twee dagen weer opnieuw beginnen. Doordat bij waxen de gehele haar, zelfs inclusief de wortel, word weggehaald, blijven de haren een stuk langer weg. Dit kan zelfs een periode zijn van 3 weken!

goedkoop waxen

Hygiënischer

Waxen is een stuk hygiënischer dan scheren. Met scheren komt het voor dat je te vaak hetzelfde mesje gebruikt, of te vaak met een vies mesje over een deel van je huid gaat. Met waxen heb je meteen een goed resultaat waardoor de huid niet meerdere keren bedekt word. Ook is hygiëne bij ons in de salon zeer belangrijk. Wij werken altijd met handschoenen, en de spatels die gebruikt worden om wax aan te brengen worden maar één keer gebruikt. Kortom, alles wat in contact komt met jouw huid is schoon.

Niet schadelijk voor de huid

Door te scheren met scheerschuim of door ontharingscrème te gebruiken kan het voorkomen dat de huid word beschadigd. Deze producten hebben namelijk soms een chemische samenstelling die kunnen zorgen voor van allerlei allergische reacties zoals pijnlijke blaasjes of verbranding van de huid. Bij waxen is dit niet het geval. Onze specialisten weten welke wax voor welk huidtype er gebruikt moet worden, zodat je met een mooi resultaat en een stralende huid weer naar huis kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.