Meteen naar de inhoud

Waarom je het haren verven aan de kapper moet overlaten

  • door

Goedkoper, tijdgebrek, er zijn van allerlei redenen om te bedenken waarom je gewoon lekker zelf je haren zou gaan verven uit een pakje van de drogist. Heel moeilijk lijkt het misschien ook niet, maar ondanks alle ‘voordelen’ van het zelf je haar verven zijn er ook genoeg nadelen te bedenken. Denk bij deze nadelen aan uitvallend haar, een doffe kleur of erg droog haar. Daarom hebben wij voor jou de beste voordelen op een rijtje gezet, om je te laten inzien hoe goed het is om je haren lekker bij de kapper te laten verven. Het kan tenslotte ook even lekker zijn, een momentje ontspanning!

De juiste kleur

De jarenlange ervaring van onze haarstylisten is al een argument op zich zelf. Ze weten precies wat ze doen, en zorgen voor het mooiste resultaat. De kapper kijkt naar de dikte van je haar, je haarstructuur, pigment, de natuurlijke ondergrond en de kwaliteit van het haar. Ieders haar is anders en heeft dan ook een andere kleurbehandeling nodig. Zo worden dan ook de kleuringen helemaal aangepast aan jouw haar. Daarvoor ben je bij de stylisten van Amrani Totaal ook helemaal bij het juiste adres. Daarnaast kunnen onze haarstylisten jou adviseren voor de leukste kleur die bij jou en je huidskleur past.

Gevaren

Het kan zo zijn dat er in de haarverf van de drogist wel eens een aantal gevaarlijke stoffen zitten. Zo kunnen er chemische stoffen inzitten, of kan het schadelijk zijn voor de huid. Wees hier dan ook zeker voorzichtig mee. Bij ons hebben wij altijd de beste haarkleuren die voor geen enkel gevaar kunnen zorgen!

Overal gelijke kleuren

Thuis tijdens het verven hang je voorovergebogen boven de wasbak om ook de achterkant van je haar met een beetje verf te bedekken. Bijna onmogelijk om te controleren of de verf daar ook goed is aangebracht, en het eindigt vaak ook nog eens in een zooitje op je hoofd en in de badkamer. In onze salon ga je lekker in de stoel zitten en laat je lekker alles over je heen komen, je hoeft je dan uiteraard geen zorgen te maken of het wel gaat lukken of niet. Er word bij ons gewerkt met de beste haarkleuringen die jou niet alleen voorziet van een mooi, nieuw kleur kapsel, maar ook zorgen voor de beste verzorging en een mooie glans. Je zult dus zeker weten met een mooi resultaat weer terug naar huis gaan!

Nieuwste kleurtechnieken

Door middel van trainingen zijn onze haarstylisten op de hoogte van de nieuwste knip-en kleurtechnieken. Zo ben jij altijd verzekerd van het beste van het beste, of het nou om een ombre, double contrast of een balayages gaat.

Verzorging

Het is algemeen bekend dat het verven van de haren niet altijd even goed kan zijn voor de verzorging van je haar. Gelukkig hoef je daar bij ons geen zorgen over te maken, onze haarstylisten kunnen jou namelijk het beste advies geven hoe je jouw haarkleur het langst mooi houdt. We hebben de beste haarverzorgingsproducten, waarvan wij jou kunnen aanbevelen welke het beste voor jou gaat werken. Op deze manier kan jij er op de ultieme manier voor zorgen dat je kleur het langste mooi blijft en je haar gezond blijft. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.